کم شنوایی حین بارداری
بارداری برای بسیاری از خانم ها زمان جالبی است، اما عوارض جانبی آن طاقت فرسا است.
برای برخی از زنان وزوز گوش و به ندرت کاهش شنوایی است.
تقریباً از هر 3 زن 1 نفر در طول بارداری مبتلا به وزوز گوش می شود. در بیشتر مواقع وزوز گوش بی ضرر است ، اما می تواند یک هشدار مهم در مورد وقوع اتفاق جدی تری باشد.
دلایل وزوز گوش و کاهش شنوایی در دوران بارداری:
چرا این تغییرات در شنوایی بسیار رایج است؟
تغییرات طبیعی هورمونی و گردش خون در دوران بارداری تا حد زیادی علت این رخداد است.
وزوز گوش و اختلالات شنوایی در دوران بارداری ممکن است به چندین دلیل پزشکی از جمله فشار خون بالا ، میگرن / سردرد ، کم خونی ، عفونت گوش و سینوس ، استرس و خواب ناکافی و انسداد موم گوش باشد.
فشار خون بالا
فشار خون بالا می تواند منجر به کاهش شنوایی و وزوز گوش شود زیرا گوش داخلی نسبت به هرگونه تغییر در جریان خون بسیار حساس است.
فشار خون بالا به ویژه در دوران بارداری یک وضعیت خطرناک است، بنابراین چیزی است که باید جدی بگیرید و آن را کنترل کنید.
در زنان باردار ، فشار خون بالا می تواند نشان دهنده پره اکلامپسی یا سندرم HELLP نادر باشد، که هر دو می توانند به موارد اضطراری پزشکی برای مادر و کودک تبدیل شوند.
پره اکلامپسی و شرایط مربوط به آن بین 3 تا 10 درصد از حاملگی ها را تحت تأثیر قرار می دهد. در حالی که وزوز گوش و شنوایی همه زنان باردار مبتلا به فشار خون بالا را تحت تأثیر قرار نمی دهد، اما هنوز یک پرچم قرمز محسوب می شود.
برای برخی از زنان باردار ، وزوز گوش ممکن است با ریتم نبض یا ضربان قلب آنها مطابقت داشته باشد که به وزوز گوش ضربان دار معروف است.
بعضی از خانم ها گزارش می کنند که شنوایی آنها خفه شده و صدای گرسنگی بلندی می شنوند.
با وجود بسیاری از رگهای خونی نزدیک به گوش ، جای تعجب نیست که وزوز گوش با فشار خون بالا همراه است.
حتی اگر سابقه فشار خون بالا نداشته باشید ، بارداری می تواند آن را در زنان سالم تحریک کند. نظارت و درمان صحیح آن توسط یک ارائه دهنده مراقبت از بارداری بسیار حیاتی است.
کمبود آهن
زنان باردار در معرض خطر ابتلا به کم خونی فقر آهن قرار دارند. (آهن به سلول های قرمز خون کمک می کند تا اکسیژن را به بدن منتقل کنند، از جمله سیستم شنوایی.)
اگر در دوران بارداری آهن کافی به رژیم غذایی خود وارد نکنید ، ممکن است یک سری علائم از جمله مشکلات شنوایی را تجربه کنید.
مطالعات نشان می دهد که کم خونی و اختلال شنوایی، از جمله وزوز گوش، با هم ارتباط دارند - اگرچه این رابطه به خوبی شناخته نشده است و تحقیقات روی بزرگسالان مسن تر انجام شده است.
اگر باردار هستید ، سعی کنید روی خوردن غذاهای غنی از آهن نیز تمرکز کنید و ببینید آیا این امر به کاهش صدای زنگ شنیده شده کمک می کند یا خیر. برخی از غذاهای عالی شامل اسفناج ، حبوبات ، بوقلمون ، گوشت قرمز ، کلم بروکلی و برخی اوقات شکلات تلخ است.
سردرد یا میگرن
اگر مستعد ابتلا به سردرد هستید، ممکن است در هنگام بارداری در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به وزوز گوش یا مشکلات شنوایی باشید (از جمله حساسیت به صدا ، معروف به هایپراكوزیس). اگر از میگرن رنج می برید ، بارداری اوضاع را بدتر می کند ، ممکن است متوجه شوید که کم شنوایی ، وزوز گوش یا شنوایی خفه دارید که در طی میگرن شما بروز می کند یا بدتر می شود.
اگر در دوران بارداری به طور مکرر دچار سردرد یا میگرن می شوید ، باید این موضوع را نزد پزشک خود مطرح کنید.
سرماخوردگی که منجر به عفونت های سینوسی یا گوش می شود
بارداری فقط برای شما سخت نیست ، بلکه برای سیستم ایمنی بدن شما نیز سخت است. سیستم ایمنی بدن شما در حین بارداری به طور موقت سرکوب می شود. این می تواند به معنای سرماخوردگی و ویروس بیشتر برای شما باشد.
همچنین ممکن است به معنای علائم آلرژی بیشتر باشد.
خطر ابتلا به سرماخوردگی این است که می توانند باعث عفونت های سینوسی یا گوش میانی شوند.
این عفونت ها می توانند مشکلات شنوایی موقتی ایجاد کنند و ممکن است نیاز به درمان داشته باشند.
برای جلوگیری از سرماخوردگی و ویروس های دیگر در دوران بارداری ، باید روی انتخاب مواد غذایی سالم ، مصرف هر روز ویتامین قبل از تولد ، خواب کافی و دور ماندن از افرادی که به وضوح بیمار هستند ، تمرکز کنید.
همیشه پیشگیری از چیزی بهتر از تلاش برای درمان آن است.
جرم گوش
جرم گوش می تواند گوش شما را از وجود چیزهایی مانند میکروارگانیسم ها و گرد و غبار در امان نگه دارد. اما زیاد بودن جرم گوش می تواند منجر به کاهش شنوایی و وزوز گوش شود.
اگر انسداد موم گوش اتفاق بیفتد ، ممکن است کاهش شنوایی را ببینید که تا از بین بردن موم اضافی بهبود نخواهد یافت.
نظرات و دید گاه ها