سمعک نوزادان
بهترین سمعک برای کودکان و نوزادان
تحقیقات نشان می دهد که وقتی کودکان دستگاه های شنوایی ، مانند سمعک را دریافت می کنند ، در اوایل زندگی و در هنگام نیاز به آنها ، می تواند منجر به نتایج بهتر در پیشرفت و عملکرد روزمره ی انها شود.
چه زمانی کودک به سمعک نیاز دارد؟
یک متخصص شنوایی می تواند یک ارزیابی کامل را برای تعیین بهترین دستگاه شنوایی برای کودک انجام دهد. اینکه کدام دستگاه مناسب ترین است به عوامل مختلفی از جمله شدت و نوع کاهش شنوایی کودک بستگی دارد.
کودکان با کم شنوایی انتقالی از سمعک بهره مند می شوند. کسانی که کاهش شنوایی حسی دارند، بسته به میزان کاهش شنوایی خود ، می توانند از سمعک و ایمپلنت حلزون بهره مند شوند.
پزشک ممکن است توصیه کند که کودکان از سمعک استفاده کنند ، به خصوص اگر از کم شنوایی خفیف تا شدید و توانایی کم در درک گفتار برخوردار باشند.
متخصصان توانایی های شنوایی کودک را با دقت پیگیری می کنند و می بینند که آیا از استفاده از سمعک ها بهره مند می شوند یا خیر. اگر اینها بی اثر باشند ، یک متخصص ممکن است کاشت حلزون را توصیه کند.
نحوه خرید سمعک برای بچه ها
فرد قبل از خرید سمعک ، تحت ارزیابی پزشکی قرار میگیرد. هنگامی که تشخیص کاهش شنوایی داده شد، یک متخصص شنوایی سمعک را متناسب با نیازهای کودک انتخاب می کند.
در سمعک های کودکان چه چیزی را باید جستجو کنید؟
کودکان در هر سنی می توانند سمعک بپوشند. با این حال ، هیچ اندازه ای متناسب با همه دستگاه ها نیست ، بنابراین کودکان باید سمعک را متناسب با نیازهایشان دریافت کنند. با توجه به این موضوع ، در زیر برخی از عواملی که باید در نظر بگیرید را مرور می کنیم:
- شدت کم شنوایی: سمعک های پشت گوشی (BTE) برای افرادی که کم شنوایی خفیف تا عمیق دارند ، مناسب است ، در حالی که سایر دستگاه ها فقط ممکن است کم شنوایی خفیف یا خفیف تا متوسط را در خود جای دهند.
- شرایط گوش: دستگاه های BTE برای کسانی که عفونت مزمن گوش دارند مناسب هستند. با این حال ، انواع داخل گوشی ها (ITE) برای گوش هایی که موم بیش از حد تولید می کنند ، ایده آل نیستند.
- توانایی و مهارت: برخی از سمعک ها باید به اندازه کافی تضمین شوند و ممکن است برای کودکان و نوجوانان بزرگتر مناسب تر باشد.
آناتومی: انواع خاصی از سمعک ها می توانند گوش خارجی را به شکل غیر خاص و کانال های گوش کم عمق را در خود جای دهند.
- ویژگی ها: بسیاری از سمعک ها دارای ویژگی هایی هستند ، از جمله محیط های قابل برنامه ریزی، میکروفن های جهت دار ، اتصال بلوتوث و بی سیم ، سیستم های سیم پیچ ، سیستم های رادیویی ، تنظیمات بصری ، کنترل برنامه تلفن های هوشمند و کاهش نویز و فیدبک.
- ایمنی: سمعک های BTE از پلاستیک نرم تشکیل شده اند ، در حالی که دستگاه های ITE پلاستیک سخت را تشکیل می دهند. در صورت شکسته شدن ، یک دستگاه ITE آسیب دیده ممکن است گوش کودک را مجروح کند.
- ترجیحات دیگر: برخی از انواع سمعک ها دارای گزینه های طراحی و رنگ بیشتری نسبت به سایرین هستند. سمعک های ضد آب برای کودکانی که برای فعالیت های آبی به آنها احتیاج دارند در دسترس است.
انواع سمعک برای نوزادان و کودکان
Oticon:
برای کودکان در هر سنیOticon OPN Play مناسب است ، در حالی که oticon exeed برای کسانی است که از کم شنوایی شدید تا عمیق برخوردار هستند.
Phonak:
چندین سمعک و دستگاه های دیگر را برای نوزادان و کودکان نوپا ، دانش آموزان مدرسه و نوجوانان ارائه می دهد.
Resound:
از سمعک های Smart BTE با یک برنامه همراه است و اجازه اتصال و اتصال بی سیم را می دهد.
Starkey:
گذشته از چندین گزینه رنگی ، سمعک های Starkey شامل ویژگی هایی مانند کنترل فیدبک، بهینه سازی گفتار و Surface Nanoshield هستند..
Widex:
Widex دارای مدل Baby440 ، یک سمعک مخصوص طراحی شده برای نوزادان و همچنین چندین مدل دیگر برای کودکان و نوجوانان است.
سمعک برای کودکان و سلامتی شنوایی
براساس نظرسنجی سال 2017 توسط مراکز پیشگیری و کنترل بیماری (CDC) ، 1.7 در 1000در منبع قابل اعتماد از 98 ٪ نوزادان تازه متولد شده در ایالات متحده ، کم شنوایی دارند.
بنابراین ، مهم است که بررسی کنیم که آیا نوزادان و کودکان بر اساس نحوه برقراری ارتباط ، بازی و یادگیری به نقاط عطف خود می رسند.
به گفته منبع CDC ، حتی اگر آنها یک آزمایش شنوایی قبلی را پشت سر گذاشته اند ، بررسی علائم کاهش شنوایی برای ان ها ضروری است.
دكتر وحيد مرادي متخصص شنوايي شناسي نوزادان و كودكان
از دانشگاه علوم پزشكي تهران
جهت مشاوره رايگان مي توانيد با شماره زير تماس حاصل فرماييد.
02188828999
02188860666
09925020901
02188343584
09109259377
تهران خیابان مطهری خیابان فجر روبه روی بیمارستان جم کوچه ی نظری بنبست دلفان پلاک 5 طیقه 5 واحد10
نظرات و دید گاه ها